Malzemeler.........................................Dakika
Kuru fasulye (ıslatılmamış)...............30-45
Dana dil.............................................45-60
Nohut (ıslatılmamış).........................30-45
Patates (kabuklu)...................................10
Yeşil mercimek (ıslatılmamış)...............20
Patates (soyulmuş)...................................5
Kırmızı mercimek (ıslatılmamış).............3
Enginar.....................................................8
Buğday (salata için)...............................10
Kereviz (bütün).................................10-15
Buğday (çorba için)................................20
Kereviz (doğranmış)................................6
Pirinç....................................................6-8
Bezelye....................................................5
Tavuk (bütün)........................................15
Havuç.................................................8-10
Tavuk (parçalanmış)..............................10
Kuru fasulye (ıslatılmamış)...............30-45
Dana dil.............................................45-60
Nohut (ıslatılmamış).........................30-45
Patates (kabuklu)...................................10
Yeşil mercimek (ıslatılmamış)...............20
Patates (soyulmuş)...................................5
Kırmızı mercimek (ıslatılmamış).............3
Enginar.....................................................8
Buğday (salata için)...............................10
Kereviz (bütün).................................10-15
Buğday (çorba için)................................20
Kereviz (doğranmış)................................6
Pirinç....................................................6-8
Bezelye....................................................5
Tavuk (bütün)........................................15
Havuç.................................................8-10
Tavuk (parçalanmış)..............................10
Pancar....................................................10
Hindi (parçalanmış)...............................30
Yaprak sarması......................................10
Dana biftek............................................10
Sebze çorbası...........................................8
Dana haşlama (bütün)............................30
Balık (beyaz etli)......................................3
Tas kebabı...............................................10
0 yorum:
Yorum Gönder